ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
PARAXENA.gr: Τώρα η μπανάνα σας πάει παντού!
Προσφορές κάθε μέρα από το VerySmart.gr

Τώρα η μπανάνα σας πάει παντού!

Πώς να την πας την κακομοίρα τη μπανάνα στη δουλειά που γίνεται πολτός μέσα στην τσάντα; Δεν γίνεται… Κι όμως μια μπανάνα πάντα ανεβάζει το κέφι λένε οι επιστήμονες… Συν του ότι, αν είστε γυναίκα, μπορείτε με αυτό το φρούτο να περάσετε το κατάλληλο μήνυμα στο όμορφο που κάθεται απέναντι… Λοιπόν τέρμα οι κακοποιημένες μπανάνες! Τώρα έχετε το BananaBunker που με $5 προστατεύει τη μπανάνα σας αλλά και όλα τα άλλα αντικείμενα που συνυπάρχουν με το αγαπημένο σας φρούτο μέσα στην τσάντα.
ΥΓ. Η αλήθεια είναι ότι μόλις το πρωτοείδα το πέρασα για κάποιο ερωτικό αξεσουάρ.. αλλά τελικά μάλλον πονηρό είναι το μυαλό μου…

2 είδαν και είπαν...:

Blondie είπε...

Mallon to mualoudaki sou einai ponhro! Me to pou vlepeis autes tis eikones katalabaineis amesws oti prokeitai gia prostateutiko mpananas!!! ts ts ts..

Simos είπε...

εντάξει κοπελιά.. μη "δαγκάνεις".. είναι προφανές.. είναι προφυλακτικό μπανάνας...

ΥΓ. Εγώ όμως είδα πρώτα τις φωτογραφίες που είναι όλα τα προφυλακτικά παρέα... μετά διάβασα το κείμενο και μετά είδα αυτή που έβαλα κετρνική..

ΥΓ2. Ναι λίγο πονηρό είμαι το καημένο... εκ φύσεως..

Copyright © 2008 - PARAXENA.gr - is proudly powered by Blogger
Blogger Template